Снимка БулфотоМонтана и Берое направиха 1:1 в мач от 26-ия кръг на

...
Снимка БулфотоМонтана и Берое направиха 1:1 в мач от 26-ия кръг на
Коментари Харесай

Съдия попречи на Монтана срещу Берое. Черно море ще чака за Топ 6 до понеделник

Снимка Булфото

Монтана и Берое направиха 1:1 в мач от 26-ия кръг на ефбет лига. Така Берое събра 37 точки и влиза в топ 6 като пети отбор в класирането. Черно море има същия актив, само че заралии са с по-добри индикатори в директните им дуели.

Така Черно море ще би трябвало да изчака резултата от срещата ЦСКА 1948 - Локомотив в понеделник. Ако столичани не завоюват, Черно море ще прлодължи присъединяване си в шампионата с още 5 мача в Топ 6.

Ако ЦСКА 1948 победи, " моряците " остават главен любимец за седмото място, което обезпечава бараж за Европа.

Монтана може да се усеща ощетен от съдията, защото в 5-ата минута той отсъди дузпа за домакините, но не сподели червен картон на Алиун Фал, който отклони топката с ръка на метър пред голлинията. След това пък преди удара на Тони Тасев от бялата точка вратарят на Берое Душан Периш излезе пред голлинията и това му оказа помощ да избие топката. Дузпата обаче не бе пребита, макар нарушаването на правилника.

Впоследствие Иван Минчев изведе напред заралии в 40-ата минута, а Владимир Айтов изравни в 63-тата.

Така Монтана продължава борбата за избавление като финален във втората четворка. В момента монтанци имат 20 точки и им иден още пет срещи. Славия, който направи 1:1 през днешния ден във Велико Търново, е с 23, а Етър и Ботев (Враца) имат по 22.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР